Laša šašliks ar ķirštomātiem un papriku
- 15 junijs 2019 --
- 0Komentāri
Vasarīga alternatīva klasiskajam cūkgaļas vai vistas gaļas šašlikam – laša filejas iesmiņi. Pamīšus uz bambusa iesmiņiem sadur arī ķirštomātus un papriku, lai gardāka maltīte.
Pagatavošana: Laša fileju sagriež palielos kubiņos. Saber bļodā, pārlej ar svaigi spiestu citronu sulu, olīveļļu. Pievieno garšvielas un viegli apmaisa. Papriku sagriež palielos gabaliņos. Pamīšus uzdur laša gabaliņus, ķirštomātus un paprikas gabaliņus uz aukstā ūdenī izmērcētiem bambusa iesmiņiem. Laša iesmiņus grilē uz karstām oglēm, līdz fileja gatava – aptuveni 4-5 minūtes.
Lai labi garšo!